چالش توسعه فناوری، محصولات و خدمات شناختی ویژه اختلالات نورولوژیکی و روانپزشکی
مهلت ارسال طرح (مهلت ارسال طرح پایان یافت)

 اختلال نورولوژیکی، به اختلال عملکردی در بخشی از مغز یا سیستم عصبی گفته می شود که همراه با علائم روانی و فیزیکی باشد؛ این اختلالات چنانچه تحت درمان قرار نگیرند می‌توانند باعث ناتوانی‌های شدید و کاهش کیفیت زندگی شود. اختلالات نورولوژیکی می توانند، مغز، ستون فقرات و اعصاب را درگیر کنند. علائم این اختلالات به محل آسیب‌دیدگی بستگی دارند. با توجه به محل آسیب بخش های مختلف مغز بویژه قسمت‌هایی که حرکات، ارتباطات، بینایی، شنوایی یا تفکر را کنترل می‌کنند ممکن است دچار آسیب‌دیدگی شوند. لذا روش‌های درمانی متفاوتی نظیر درمان‌های فیزیکی، روانپزشکی، توانبخشی و شناختی برای درمان این اختلالات تجویز می‌شود.

اختلال روان پزشکی، اختلالی است که ویژگی بنیادین آن‌ عبارتند از: مختل شدن شناخت، کنترل هیجان و یا رفتار به گونه‌ای که از دید بالینی معنادار باشد و نابسامانی یا نقص کارکردی در فرآیندهای جسمانی و روانی یا شناختی را نمایان کند. اختلال روانپزشکی به دلیل مشکلاتی که در فرآیند شناخت فرد به وجود می آورد باعث مختل شدن زندگی انسان در زمینه‌های شخصی، خانوادگی و اجتماعی می‌شود.

امروزه مهم ترین مسئله پیرامون اختلالات روانپزشکی و نورولوژیک تشخیص و اقدام به موقع و موثر و دسترسی سریع به جدیدترین سرویس های درمانی و توانبخشی است. بسیاری از اختلالات نورولوژیک و روانپزشکی می توانند منجر به اختلالات شناختی مزمن شوند و توانبخشی شناختی در جهت بهبود این کارکردها به عنوان یک راهکار موثر در کنار سایر روش های درمانی شناخته می شود. تمرینات توانبخشی شناختی امروزه از قالب های کلاسیک جدا شده و در بستر تمرینات نرم افزاری و حتی اپلیکیشن های موبایلی ارائه می شوند. همچنین بعضی از این سرویس ها توانسته اند بستر ارزیابی و پردازش امواج مغزی را در خلال تمرینات و بازی ها ارائه دهند. ارائه این سرویس ها بر بستر وب و اپلیکیشن ها توانسته است دسترسی سریع و راحت تری را از هر مکانی برای افرادی که دچار اختلالات شناختی هستند فراهم کند و همچنین ابزاری باشد برای درمانگرانی که می خواهند وضعیت مراجعین خود را در منزل دنبال و ارزیابی کنند.

محورهای چالش

محورها چالش:

توسعه بازی های دیجیتال و فیزیکی و در حوزه توانبخشی و ارتقا کارکردهای شناختی

توسعه و بومی سازی ابزارهای ارزیابی، توانبخشی و ارتقا شناختی

توسعه اپلیکیشن ها و پلتفرم ها با رویکرد شناختی

توسعه و بومی سازی ابزارهای پیشگیری، توانبخشی و ارتقا شناختی

توسعه ربات ها و ایمپلنت ها در جهت ارتقا کیفیت زندگی

معیارهای ورود تیم‌ها به چالش

  • میان رشته ای بودن و حضور حداقل یک فرد متخصص از حوزه ی علوم شناختی و فنی در تیم
  • ارائه ی کامل پروپوزال منطبق با فرمت ارائه شده
  • ارائه ی مستندات علمی اولیه برای اثر بخشی ایده‌ی ارائه شده بر توانمندی های شناختی
  • مزیت ایده‌ی ارائه شده نسبت به نمونه‌ی خارجی

مراحل چالش

مراحل چالش:

پیش رویداد

داوری پروپوزال ها

اعلام تیم های برگزیده

شروع دوره ی پیش شتابدهی

جوایز

جوایز:

بیش از 340 میلیون تومان جایزه ی نقدی و سوبسید فروش از سوی ستاد توسعه ی علوم و فناوری های شناختی به برندگان چالش اختصاص می یابد.

حمایت از 5 تیم برگزیده شامل جوایز نقدی:

o      تیم اول مبلغ 200 میلیون ریال، تیم دوم 150 میلیون ریال ، سوم 100 میلیون ریال، تیم چهارم و پنجم هر کدام 80 میلیون ریال

o      اختصاص سوبسید  فروش تا سقف 60 میلیون تومان به هر تیم (جمعا تا سقف 300 میلیون تومان) در بازه یکساله از زمان اعلام نتایج به ازای

§         % 80  قیمت فروش  برای تیم اول،

§        60%  قیمت فروش برای تیم دوم و سوم،

§        40% قیمت فروش برای تیم های چهارم و پنجم

 میزان فروش برای بازی های فیزیکی یا قلم کاغذی بر مبنای فروش قطعی و  برای بازی­های دیجیتال،  دانلود و نصب بازی از طریق درگاه های رایج تعیین می­ گردد.

مهلت ارسال طرح ( پایان یافت )

برای ارسال پروپوزال ابتدا فایل قالب پروپوزال را از آدرس زیر دانلود کنید و پس از تکمیل، آن را به PDF تبدیل و از طریق فرم زیر ثبت نمایید.

در حال بارگیری

** لطفاً توجه بفرمایید فایل آپلودی شما باید دارای حداکثر ۲ مگابایت حجم و فقط در فرمت های PDF ویا docx باشد **

Top